top of page

TRAIL
LA VALL

"T'ESPEREM. MÉS QUE UNA CURSA DE MUNTANYA"

HORARIS & RECORREGUTS.

WhatsApp Image 2019-12-11 at 07.12.20.jp

INSCRIPCIONS ONLINE.

El Parc natural del Montgrí, Medes i Baix Ter ens proporciona una gran diversitat d'ecosistemes en una àrea molt reduïda. Tant podem carenejar per sobre de pedres calcàries veient tota la plana de l'Empordà, com córrer per corriols a dins de pinedes o baixar per fortes pendents de sorra. Els recorreguts de les nostres curses intenten representar aquesta varietat de terrenys buscant els traçats ideals perquè tothom s'ho passi bé però, al mateix temps, buscant la duresa i l'èpica que caracteritzen les curses de muntanya.

 

Per aquest motiu, el pròxim 12 de desembre us hem preparat tres recorreguts diferents per tal que tothom gaudeixi del nostre entorn. Pels més atrevits tenim "La Vall", 21 km trencacames on no et pots adormir perquè les pedres del Montgrí no perdonen. El segon traçat que presentem és un clàssic del massís, "L'Olla". No us deixeu enganyar pels seus 13 km, ja que el 90% de la cursa és per corriol de pedra carenejant tota la muntanya. Per últim, i com a novetat, enguany tenim "L'Olleta", 6 km per tastar una mica els nostres corriols adaptats pels més petits i per tota la família.

 

Trieu la vostra cursa!!!

PATROCINADORS.

Moltes gràcies a totes les empreses i administracions que ens ajuden un any més a tirar endavant una marxa històrica del territori i per a tota la família amb l'únic objectiu de gaudir de la natura i l'esport.

One Planet logo
WCN logo
E.P.S logo
Free Forest Trust logo
Savana logo
bottom of page