MARXA

XINO - XANO

Una Marxa feta per a tota la familia. Per tal que gaudeixin els metits però alhora corredora pels més intrèpits puguin apretar les dents pel nostres paisatges.

HORARIS & RECORREGUTS.

Aquest any celebrem la 42ena edició de la marxa Xino - Xano. És la activitat més antiga del poble, fa 42 anys que es fa sense interrupció. Ara fa 12 anys el CEB varem agafar les rendes que ens van deixar l'associació amics de la marxa.

La marxa consta en dos recorreguts de 10 i 20 km que transcorren per la nostre plana i Montgrí. El recorregut es canvia cada any per descobrir noves zones del nostre entorn tant a la població de Bellcaire com a tots els inscrits. El nostre objectiu és promoure l'esport a la població de Bellcaire fent rutes assequibles per a tothom, però alhora difondre el nostre patrimoni a tots els inscrits que venen de fora.

INSCRIPCIONS ONLINE.

PATROCINADORS.

Moltes gràcies a totes les empreses i administracions que ens ajuden un any més a tirar endavant una marxa històrica del territori i per a tota la família amb l'únic objectiu de gaudir de la natura i l'esport.

SOM C.E.B.  FEM POBLE

fes-te soci del Club !!!

Metereologia

Localització

Contacte

Per qualsevol dubte o aclariment de qualsevol de les nostres activitats poseu-vos en contacte amb nosaltres amb aquest formulari.

ADREÇA

Plaça Comtes d'Empúries, 1, 17141 Bellcaire d'Empordà, Girona

TELF

670 294 157

EMAIL

© 2020 per Club Esportiu Bellcairenc created with Wix.com